Híreink, újdonságok és információk

 Bővültünk!!! 
Hamarosan foglalhatóvá válik Kőszegen, a belváros szívében, a Várral szemben lévő 2 szoba-hallos, antik bútorokkal berendezett, igényes apartman-lakásunk! Várunk szeretettel! 

 

Etka jóga Bozskon. Nemrég három napos tábor helyszíne volt vendégházunk. Az ország szinte minden pontjáról érkező résztvevők végigkóstolhatták a vegetáriánus menüsort, és a meghitt környezetben feltöltödhettek testileg-lelkileg. A nagy sikerre való tekintettel nemsokára újra indul a program. Szeptemberben megint Etka jóga a Nagy vendégházban. 

 

 Ahogy minden évben idén is vendégházunk adott otthont a szombathelyi Lions klub mesterszakács főzőversenyének. Mint mindig most is nagyon jó hangulatban telt el a nap, míg a bográcsokban készültek a jobbnál-jobb ételek. Idén az időjárás is kegyes volt, így egészen késő estig tratott a buli. 

Idén is megrendeztük az immár hagyományosnak számító nyári biciklitúrát Bozsokon. A nagy érdeklődésre számottartó programon a résztvevők meglátogatták a Rába szurdokot és  Klostermarien berg almatermelőit. A biciklizők résztvehettek pálinkakostolón is. Reményeink szerint a hagyományos túrát jövőre is megtartjuk majd. 

Az Egészséges Utak Régiója környékén öt gyógyfürdő közelében várjuk minden egészséges életmódra fogékony, gyógyulni, fiatalodni vágyó leendő vendégünket. Blumau, Tatzmannsdorf, Lutzmansdorf, Bük, Sárvár mind könnyen elérhető vendégházunkból.

 
NAGY-VENDÉGHÁZ
9727 Bozsok, Rákóczi út 105.
telefon:+36-94-363-183
mobil:+36-30-2221576
mobil:+36-30-8205445
e-mail: info@nagyvendeghaz.hu
skype: salabakter3

Szállás foglalás

SZÉP kártya elfogadóhely

OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
K&H Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely